Ljungkullen, Perstorp

Här har vi 138 lägenheter med en totalyta på ca 10 000 m². Vackert och trivsamt. Stora ytor, ljus och rymd. Både inne och ute. Människor som flyttar hit bor här länge. Och man förstår varför. Det är nära till centrum, det är några hundra meter till stationen och skolorna ligger några kvarter bort.

Det är kuperat, men inte så att man behöver klättra uppför branta trappor, utan bara för att ge området en härlig karaktär. Det är avstånd mellan husen, så att man inte upplever det som trångt att bo här.

Landskapsarkitekterna har tagit tillvara det naturliga och skogsaktiga på Ljungkullen. Jeans damm ligger som en oas och bjuder in till en lagom joggingrunda eller en stillsam promenad.

GARAGE OCH CYKEL

Kostnadsfria parkeringsplatser för hyresgäster finns i anslutning till husen. Ett antal enskilda garage finns i husen för uthyrning. Kontakta ditt kontor vid intresse av att hyra garage.

TVÄTTSTUGA

Till fastigheterna hör tvättstugor. I varje tvättstuga finns två stora tvättmaskiner så du kan köra både vittvätt och kulört samtidigt. Torktumlare och torkrum samt mangel gör att du kan ta hand dina kläder på ett bra sätt.

Bokning sker med ett låskolvsystem. Det finns tre tvätttider varje dag. Två torkrum gör att man kan samsas om tvättutrymmena utan att hindra varandra.

Egen tvättmaskin? Du får lov att installera tvättmaskin och torkare i lägenheterna på egen bekostnad. Vår fastighetsskötare ger instruktioner och inspekterar installationen.

LEKPLATSER

Barnen behöver dem. Och vi vuxna behöver dem så att barnen kan rasta ut ordentligt. Bra lekplatser där vi kan känna oss säkra på att barnen inte kommer till skada.

Alla våra områden lämpar sig för barn; de ligger avskilda från biltrafik. Från många lägenheter kan du ha uppsikt över dina barn från balkongen.

KÄLLSORTERING

Miljöarbete är viktigt och vi måste alla hjälpa till med källsortering. På Ljungkullen har vi ett fyrfraktionssystem som är praktiskt och lätt att hantera. Sopstationerna är placerade i fristående byggnader av hygieniska skäl. Dessutom är låsta för hyresgästernas säkerhet och trivsel.

Ljungkullen erbjuder hyresgästerna en sopcontainer. Om du inte har möjlighet att själv köra till återvinningsgården finns det på Sävgatan en container för grovsopor. Den står bakom lås och galler, för att inte andra än vi själva ska kunna använda den – så eftertraktat är det med en sopcontainer!

TV & Bredband

På Ljungkullen är alla lägenheter uppkopplande med fiber. Det kostar inget extra att ha fibern ansluten och våra hyresgäster väljer själv vilka tjänster som man vill ha tillgång till. Alla lägenheter har en digitalbox med ett brett utbud av digitaltv som ingår i hyran. Vill man utöka sitt kanalutbud eller ha tillgång till internet via fiber går detta utmärkt genom att beställa detta hos Telia som levererar de digitala tjänsterna.

Kontaktperson

Karin Nilsson
karin.nilsson@ljungkullen.com
0435-358 90

Intresseanmälan