Björnen, Örkelljunga

Här bor du centralt i moderna lägenheter mitt i Örkelljunga nära till service och kollektivtrafik. Här finner du 9 lägenheter med en totalyta på 700 m² som är belägna på andra och tredje våningsplan i fastigheten. Detta gör att du kan bo lugnt och trivsamt trots att vi befinner oss mitt i centrala Örkelljunga. Standarden på hela fastigheten är fräsch och modern och givetvis finns det hiss i fastigheten.

GARAGE OCH CYKEL

Kostnadsfria parkeringsplatser för hyresgäster finns på fastighetens baksida. Ett särskilt cykelförråd finns också tillgängligt där du kan ställa din cykel.

TVÄTTSTUGA

Till lägenheterna hör en välutrustad tvättstuga som finns i källarplan. I tvättstugan finns två stora tvättmaskiner så du kan köra både vittvätt och kulört samtidigt. För torkning av tvätten finns ett effektivt torkskåp.

Bokning sker med ett låskolvsystem. Det finns tre tvätttider varje dag.

Egen tvättmaskin? Du får lov att installera tvättmaskin och torkare i lägenheterna på egen bekostnad. Vår fastighetsskötare ger instruktioner och inspekterar installationen.

UTEPLATS

På bakgården finns en lugn uteplats om man vill sträcka på benen och sitta en stund ute i det fria. En uppväxt trädgård omgärdar uteplatsen som är ett populärt andningshål på den varmare delen av året.

KÄLLSORTERING

Miljöarbete är viktigt och vi måste alla hjälpa till med källsortering. På Björnen har vi ett återvinningsstation för praktiskt och lätt hantering av avfall. Återvinningshuset är utformat som en fristående byggnad av hygieniska skäl. Dessutom är den låst för hyresgästernas säkerhet och trivsel.

För avfall som inte hanteras i återvinningshuset hänvisar vi till NÅRABs återvinningsgård som ligger på Industrigatan 15 i Örkelljunga.

Kontaktperson

Karin Nilsson
karin.nilsson@ljungkullen.com
0435-358 90

Bilder

Karta

Intresseanmälan

  • Vi registrerar dina personuppgifter i vårt datasystem för att kunna använda dem vid kommande uthyrning. Vi förvarar dem strängt konfidentiellt i lösenordsskyddade system och lämnar inte ut dem till någon annan part.